Uslovi korišćenja

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala a1info.net portala.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala a1info.net , saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne
koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo portala a1info.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise
portala a1info.net , ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Portal a1info.net pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri. balkanuzivo.net linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Sajt balkanuzivo.net nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu a1info.net .

Portal a1info.net nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta balkanuzivo.net.

Ukoliko smatrate da je portal a1info.net povredio Vaša autorska prava linkovanjem i
objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu a1info.net su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene te portal a1info.net ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala a1info.net bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal a1info.net ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarele, korisnik servisa ima obavezu da proveri
tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal
a1info.net navedete linkom kao izvor.

Oglašavanje i linkovanje

Portal a1info.net ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka,
oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.
Istovremeno, a1info.net ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala a1info.net ili njenih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala a1info.net bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Portal a1info.net nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja

Video sadrzaji

Portal a1info.net je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na a1info.net nije u vlasništvu sajta a1info.net, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali … Samim tim sajt a1info.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.
To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta a1info.net

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na sajtu a1info.net i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube)..

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa
bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da
ćete jedino vi biti odgovorni portalu a1info.net za sve aktivnosti na vašem nalogu.
Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete
odmah obavestiti a1info.net.

Privatnost korisnika

Zaposleni portala a1info.net poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala
a1info.net preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša
politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za webmastere

Portal a1info.net pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri.
Servise koristite na vlastitu odgovornost i portal a1info.net ne snosi odgovornost za bilo
kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.
Korisnik je u obavezi da pored servisa koji preuzme postavi i link ka izvornoj stranici tog
sadržaja na portalu a1info.net. U slučaju samovoljnog uklanjanja linka ka portalu a1info.net, portal a1info.net zadržava pravo da pokrene sudski spor.

Odricanje od odgovornosti

Portal a1info.net pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se
izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala a1info.net isključivo na Vaš rizik i da se portal a1info.net ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu
ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije,
greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku
odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve
garancije.

Portal a1info.net zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i
promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova
korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na
teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM PORTALA a1info.net SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI
UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Korišćenjem ove internet prezentacije neki podaci se automatski skladište, odnosno u statističke svrhe. Ti podaci obuhvataju ime Vašeg internet provajdera, u nekim slučajevima Vašu IP adresu, verziju Vašeg softverskog pretraživača (browser), operativni kompjuterski sistem koji je korišćen da bi se pristupilo našoj internet prezentaciji, veb sajt koji Vi koristite da biste nas posetili, veb sajtove koje posećujete dok ste u kontaktu sa nama, ukoliko je to u datoj situaciji primenljivo, sve reči na osnovu kojih ste pretraživali da biste došli do naše internet prezentacije (servis Google analytics). U zavisnosti od okolnosti , iz tih podataka se možda mogu izvući izvesni zaključci o nekim posetiocima veb sajta. Međutim, u tom kontekstu ne koriste se nikakvi podaci o ličnosti. Ovi podaci se automatski brišu nakon 14 dana. Ukoliko smatrate da na neki način ugrožavamo Vaše lične podatke i bezbednost možete nas kontaktirati na email [email protected] i oni će biti momentalno izbrisani.

Oglasi treće strane, sadržaj ili aplikacije prikazane na našim veb lokacijama mogu takođe sadržati kolačiće samo ili u kombinaciji sa veb lokacijama ili drugim tehnologijama praćenja koje postavljaju kompanije za oglašavanje na Internetu, ad mreže i usluge, dobavljači sadržaja, provajderi aplikacija ili oglašivači. Podaci koje prikupljaju mogu biti povezani sa vašim ličnim podacima ili mogu prikupljati informacije, uključujući i lične informacije, o vašim onlajn aktivnostima tokom vremena i preko različitih veb lokacija i drugih onlajn usluga. Oni mogu da koriste ove informacije da bi vam pružili reklamno (ponašanje) oglašavanje ili drugi ciljani sadržaj. Ne kontrolišemo tehnologije praćenja trećih strana ili kako se one mogu koristiti. Posetioci naših veb lokacija treba da provere politiku privatnosti odgovornog provajdera direktno kako bi videli da li i kako koriste ove tehnologije i kako se možete odreći od ciljnog oglašavanja od njih.

Sve eventualne promene u ovom saopštenju o čuvanju privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. To vam omogućuje da se u blagovremeno obavestite o tome koje podatke skladištimo i na koji način prikupljamo i koristimo te podatke.