Afera „trese“ Palmu

0

 

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom navoda da je Dragan Marković Palma podvodio maloletne devojčice, objavio je beogradski “Blic”.

Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je su u Jagodini u hotelu “Alfa” i klubu “Tigar” organizovane žurke na koje su dovođene devojčice od 15, 16, 17 godina, a na kojima su bili i predstavnici vlasti. Ona je precizirala da je takve žurke organizovao Dragan Marković Palma, narodni poslanik i lider stranke Jedinstvena Srbija koja je u vladajućoj koaliciji sa SPS i SNS. Marković je rekao da je Tepić “iznela laži zbog kojih će morati da ide u zatvor”.

“Podvođenje žena je gotovo svakodnevica u Jagodini, u tom privatnom gradu Dragana Markovića”, rekla je Marinika Tepić na konferenciji za novinare i ljude na vlasti nazvala monstrumima, prenosi Fonet.

Na konferenciji je prikazan snimak muškarca sa zamagljenim licem i moduliranim glasom koji je, kako kaže, radio za Markovića i svedočio podvođenju devojčica.

Ispričao je da su devojčice od 15 do 18 godina Luks taksijem dovožene iz Beograda na žurke u hotel “Alfa” u Končarevu, a da su na tim žurkama bili Marković i njegovi koalicioni partneri.

Kako je rekao, i sam je bio na jednoj žurci kojoj su prisustvovali vlasnik TV Kopernikus (Srđan Milovanović), funkcioneri SPS Aleksandar Antić i Ivica Dačić i koja je, prema njegovim rečima, izgledala kao “stočna pijaca”, a ne kao žurka.

Dragan Marković Palma oglasio se nakon konferencije potpredsednice Stranke slobode i pravde navodeći da je Marinika Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.

On je Tepić nazvao “glasnogovornicom Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde” i kaže da je zbog toga što je lagala čeka “prugasto odelo”.