Bomba u anusu

Bomba u anusu

Francuska bolnica Senta Musa u Tulonu delimično je evakuisana pošto je stariji građanin stigao s artiljerijskom granatom iz Prvog svetskog rata u rektumu, piše Njujork post.

Pacijent ( 88) je posjetio je bolnicu kako bi uklonio eksploziv, no umesto toga izazvao je ‘strah od bombe‘, izvestila je francuska publikacija Var-Matin.

– Uzbuna je trajala od 21 do 23:30 sati u subotu naveče, što je zahtevalo intervenciju osoblja za deaktiviranje bombi, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmeravanje hitnih slučajeva – izjavio je portparol bolnice.

Stručnjaci za uklanjanje bombi na mjestu događaja utvrdili su da postoji mala mogućnost da granata eksplodira u čoveku.

– Umirili su nas rekavši nam da se radi o kolekcionarskom predmetu iz Prvog svetskog rata, koji je koristila francuska vojska – naveli su iz bolnice.

Zaprepašćeni lekari su nakon toga započeli proces pokušaja uklanjanja predmeta – koji je bio dug gotovo 21 centimetar i širok više od 5 cm – iz muškarčevog rektuma.

Veruje se da je perverzni pacijent ubacio predmet u svoj anus radi seksualnog užitka.

Lekari su podvrgli starijeg čoveka operaciji, razrezali mu stomak kako bi izvadili granatu. Kako javljaju iz bolnice, sada je ‘dobrog zdravlja‘ i očekuje se da će se potpuno oporaviti od operacije.

– Jabuka, mango ili čak limenka pene za brijanje… Navikli smo da nalazimo neobične predmete umetnute tamo gde ne bi trebalo da budu. Ali granata? Nikada! – izjavio je jedan lekar.