SENZACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda dovodi ozbiljnog stranog trenera

0

Posle odlaska Tomića Zvezda ne može da nađe adekvatno rešenje, a o tome svedoče promenljive igre crveno-belih.

Uprava je ukazala šansu doskorašnjem pomoćniku Milana Tomića, Andriji Gavriloviću. Osetile su se promene u igri, međutim to je bilo kratkog daha, napredak je viđen kod par pojedinaca, igrači kao što su Dobrić, Simanić, Davidovac.

Posle utamice sa Real Madridom na Malom Kalemegdanu je upaljen alarm, Čović već neko vreme traži ozbiljnog stučnjaka koji bi mogao da vrati Zvezdu u kolosek, Ono što je promaklo srpskim medijima je trener o kome se malo priča, a radi se o trofejnom stručnjaku koji je u svojoj bogatoj karijeri osvojio pregršt trofeja.

Reč o proslavljenom italijanskom treneru, Simeoneu Pjaniđaniju!

Pjaniđani je u svojoj karijeri vodio ekipe kao što su, Montebaske, Fenerbahče, Hapoel Jerusalim, Armani, a u jednom peroodu svoje karijere bio je i selektor reprezentacije Italije.

Šest puta je osvojio italijanski šampionat, izraelsku ligu 2017. godine, turski kup 2013. Sa Montebaskeom je u periodu od 2007. do 2011. bio šampion Italije.

Posle angažovanja Mesina od strane Armanija, Pjaniđani je slobodan trener što je za Zvezdu ogromna šansa. Nesumnjivo se radi o jako kvalitetnom treneru i svojim iskustvom bi bio veliki faktor i autoritet u svlačionici Crvene zvezde.

Njegova cena nije mala, ali je Čović svestan gde se trenutno nalazi Crvena zvezda i koliko je uloženo u ovaj tim, Gavrilović nažalost nije taj koji može da donese ono što je potrebo na duže staze.

Izvor: beogradskiportal,rs

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Unesite ime