Čedomir Jovanović stolicom polomio izlog

0

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je jutros da je sinoć , posle incidenta ispred jednog restorana brze hrane na Novom Beogradu, otišao u policiju i da bi dao izjavu.
On je rekao da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači. Jovanović je dodao i da to nije prvi napad navijača na njega i poručio da im se „neće sklanjati s puta”.
„Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni smo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa”, objasnio je Jovanović.
Mediji su preneli i izjavu njegove supruge koja je rekla da su Jovanovića u blizini zgrade u kojoj živi napali pripadnici navijačke grupe „Hijene” nakon što je izašao iz automobila.
Kako su mediji sinoć preneli, Jovanović je oko 22 časa gađao kamenom jedan lokal brze hrane nakon svađe sa radnicima, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.
Advokat predsednika Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića, Aleksandar Šćekić, izjavio je da je prošle noći Jovanović razbio izlog restorana brze hrane „Pončo” u Novom Beogradu zato što su ga napali navijači. „Vraćao se sa prijateljem i ispred (lokala) su stojali navijači koji su skandirali navijačke pesme. On je reagovao kako je reagovao, pitao ih je šta me dirate, a njegova žena je to čula i pozvala je policiju koja je došla”, ali „pošto policija nije postupila adekvatno, Jovanovića je to dodatno revoltiralo”, kazao je Šćekić.
Šćekić je naveo da je jedan od navijača Jovanovića gađao stolicom. Portal nova.rs preneo je da su očevici rekli i da je Jovanović udarao automobile najpre jedan privatni, a onda je udarao i po haubi policijskog vozila.