Ivana Vuleta zadovoljna bronzanom medaljom

Ivana Vuleta  zadovoljna bronzanom medaljom

Ivana Vuleta nakon osvojene bronzane medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu je rekla da nije nezadovoljna. Ivana se osvrnula na povredu Ahilove tetive pre dve nedelje i dodala da je srećna zbog rivalki koje su stigle do prvih medalja. Ona je rekla da se uvek ne vrti sve oko zlatne medalje. Dodala je da je bila spremna na te skokove, što je pokazala u petak, ali da ovo jednostavno nije bio njen dan. “Mislim bilo bi nezahvalno, dala sam sve od sebe. Ima dana kada sve ide sa lakoćom, ima dana kada ne ide sve po planu. Naravno pokušala sam da uradim sve. Bila sam sposobna za te skokove, ali jednostavno takav je dan.”


“Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Drago mi je zbog Larise, privatno se mnogo družimo. Sada vidim njih kako izgleda kad osvoje prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom.”


“Nekako i meni prorade iste emocije i prosto nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna. Pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim zbog povrede”, rekla je Ivana Vuleta.