JAVIO SE KATAI! Na potezu je Crvena zvezda

0

Aleksandar Katai je sigurno jedan od najomiljenijih fudbalera Crvene zvezde među navijačima kluba iz Ljutice Bogdana. Pružao je sjajne partije, garnirane atraktivnim druiblinzima i golovima, bio kapiten…Trenutno je član Čikaga, a mnogi bi ga rado ponovo videli u crveno-belom dresu. A, šta na sve to kaže povratnik u reprezentaciju Srbije.

– Ne mogu ja da odem na Marakanu i kažem ‘”, ljudi, vratio sam se!”. Treba da postoji interesovanje Crvene zvezde… Ne želim da obećavam ništa, videćemo kako će karijera dalje teći, ali za mene je povratak uvek jedna od opcija – rekao je katai za Sport klub.Kataiju na kraju godine ističe ugovor sa Čikagom.- Idemo korak, po korak.

Do kraja godie sam sigurno tu, ali imam u ugovoru mogućnost da izaberem da ostanem još jednu sezonu. U Čikagu mi je stvarno super, pronašao sam se, cela porodica je tu i odlično nam je. Ipak, u fudbalu se nikad ne zna, probudiš se jedno jutro i vidiš sjajnu ponudu ko zna odakle. Kina, neka druga zemlja Azije ili Evropa… Ko zna šta će biti – zaključio je Katai.

Srbija Danas