Milijarder Džef Bezos zaprosio novinarku Loren Sančez

Milijarder Džef Bezos zaprosio novinarku Loren Sančez


Osnivač Amazona milijarder Džef Bezos zaprosio je novinarku Loren Sančez, objavio je magazin Pipl, pozivajući se na izvor blizak paru. Vest o veridbi stigla je dok je zaljubljeni par na odmoru na jugu Francuske. Prošlog vikenda priredili su zabavu za bliske prijatelje na milijarderovoj jahti vrednoj 500 miliona dolara i prisustvovali premijeri filma „Ubice cvetnog meseca“ na Filmskom festivalu u Kanu. Dok su provodili vreme na njegovoj jahti, paparaci su fotografisali Loren sa velikim dijamantom na ruci.


Ovaj 59-godišnji milijarder i TV novinarka (53) nerazdvojni su otkako su počeli da se zabavljaju 2018.


„Svaki dan me inspiriše i čini boljom osobom. On je najdivniji čovek kojeg poznajem“, rekla je nedavno Loren Džefu u intervjuu za magazin „Vol strit džornal“.


Par je svoju vezu potvrdio u januaru 2019. nakon što je Bezos objavio da se razvodi od Makenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece, posle 25 godina braka. U to vreme, Loren se takođe razvodila od svog supruga Patrika Vajtsela nakon 13 godina braka. Sa njim ima dvoje dece, a ima i sina iz veze sa bivšom NFL zvezdom Tonijem Gonzalesom.Nakon propalih brakova, Džef i Loren su se upoznali i spremni su da dokažu da ljubav uvek pobeđuje, komentarišu mediji. Par, koji se zabavlja skoro pet godina, navodno je spreman da učini sledeći korak, navodi izvor blizak paru.