Milijarder Džef Bezos zaprosio novinarku Loren Sančez

0


Osnivač Amazona milijarder Džef Bezos zaprosio je novinarku Loren Sančez, objavio je magazin Pipl, pozivajući se na izvor blizak paru. Vest o veridbi stigla je dok je zaljubljeni par na odmoru na jugu Francuske. Prošlog vikenda priredili su zabavu za bliske prijatelje na milijarderovoj jahti vrednoj 500 miliona dolara i prisustvovali premijeri filma „Ubice cvetnog meseca“ na Filmskom festivalu u Kanu. Dok su provodili vreme na njegovoj jahti, paparaci su fotografisali Loren sa velikim dijamantom na ruci.


Ovaj 59-godišnji milijarder i TV novinarka (53) nerazdvojni su otkako su počeli da se zabavljaju 2018.


„Svaki dan me inspiriše i čini boljom osobom. On je najdivniji čovek kojeg poznajem“, rekla je nedavno Loren Džefu u intervjuu za magazin „Vol strit džornal“.


Par je svoju vezu potvrdio u januaru 2019. nakon što je Bezos objavio da se razvodi od Makenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece, posle 25 godina braka. U to vreme, Loren se takođe razvodila od svog supruga Patrika Vajtsela nakon 13 godina braka. Sa njim ima dvoje dece, a ima i sina iz veze sa bivšom NFL zvezdom Tonijem Gonzalesom.Nakon propalih brakova, Džef i Loren su se upoznali i spremni su da dokažu da ljubav uvek pobeđuje, komentarišu mediji. Par, koji se zabavlja skoro pet godina, navodno je spreman da učini sledeći korak, navodi izvor blizak paru.