Šta su Srbi „guglali“ ?

0

Popularni internet pretraživač “Gugl” objavio je šta se u Srbiji najviše pretraživalo tokom godine na izmaku. Rezultati – stavljeni u kategorije “najpretraživaniji pojmovi”, “događaji” i “TV serije” – pokazuju da među pojmovima vode “Zadruga”, “pad Berlinskog zida” i “Srbija-Portugal”, slede “FIBA World Cup” i “Igra prestola”.
Ono što možda predstavlja iznenađenje među pojmovima je “pad Berlinskog zida”, koji se našao na listi pored rijalitija, serija i sporta.
Među događajima su se na prvih pet mesta liste našla uglavnom sportska dešavanja – “Srbija-Portugal”, “FIBA World Cup”, “Australian Open 2019” i “Wimbledon 2019”, kao i jedan zabavni – “Evrovizija 2019”, a na dužoj listi od 10 najpretraživanijih dešavanja našli se i Bir fest, Exit i Uskrs. Prvih pet mesta na listi najtraženijih televizijskih serija zauzeli su “Igra prestola”, “Žigosani u reketu”, “Ubice mog oca 3”, “Senke nad Balkanom 2” i “Černobilj”.
Zanimljivo je da je “Zadruga” bila i najpretraživaniji pojam prošle godine, dok je 2017, kad se ovaj rijaliti šou TV Pink počeo emitovati u septembru, bila već na trećem mestu.

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Unesite ime