Zvezda otputovala u Litvaniju – Koga nema na spisku putnika i šta je sa TV prenosom?

0

Prvi Zvezdin rival u novoj sezoni biće litvanska Suduva, sada već veoma dobro poznat rival posle prošlogodišnjeg dvomeča koji je Zvezda dobila sa 3:0 u Beogradu i 2:0 u Marijampolju.

Crveno-bela ekspedicija se jutros uputila ka odredištu, a trener Vladan Milojević je odlučio da na put povede 21 fudbalera (19 plus dvojica golmana).

To su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, El Fardu Ben, Marko Marin, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Tomane, Milan Pavkov.

Kao što vidite, među putnicima nema novajlije Žandera, koji još uvek nije licenciran, ali ni Radovana Pankova, koji je u ranoj fazi prelaznog roka došao iz Radničkog iz Niša, ni trećeg golmana Nikole Vasiljevića, koji je stigao.

Ono što je u ovom trenutku još jedna bitna informacija jeste da je RTS obezbedio direktan TV prenos na svom prvom programu, mada u najavi na njihovom sajtu postoji i jedan zbunjujući detalj, jer kao što vidite u prilogu, tamo piše da prenos počinje u 20:40h, a početak utakmice je u utorak u 20 časova.

Ipak, verujemo da je u pitanju samo tehnička greška i da će prenos početi na vreme, a da će ljubitelji serije ”Srećni ljudi”, morati da sačekaju neki drugi termin.

sportske.net