Zvezda pravi moćnu filijalu

0

Podsetimo, Grafičar je ovog proleća uspeo da se iz Srpske preseli u Prvu ligu, a u svom sastavu je imao nekolicinu Zvezdinih talentovanih fudbalera koji su pokušali da se u “filijali“ nametnu treneru srpskog šampiona Vladanu Milojeviću za dobijanje prilike u prvom timu Crvene zvezde.

Ono što navijače Crvene zvezde najviše interesuje jeste odgovor na pitanje da li je i ko od tih fudbalera uspeo da zasluži Milojevićevo poverenje, a deo odgovora dao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, na današnjem početku priprema crveno-belih za novu sezonu.

Istovremeno, on je najavio još bolju organizaciju Grafičara, ali i prelazak još nekih Zvezdinih igrača u ovaj sada već prvoligaški klub.

“Potrebno je organizaciono, stručno i igrački podići Grafičar na viši nivo. U Grafičar će otići 3-4 najtalentovanija igrača iz omladinske škole i ovog leta. Zvezda B je filter ka prvom timu Crvene zvezde.

Prošlo je vreme kad su igrači mogli iz omladinske škole da odmah uđu u prvi tim.

Podigli smo svoje zahteve i fudbaleri ni biološki nisu spremni za prvi tim Zvezde. Grafičar je u velikoj meri pomogao i mladim igračima koji su danas ovde, Nikoliću, Gavriću, Stanojevu, Konataru i Stankoviću.

Ko će otići na pripreme u Austriju, a ko će se vratiti u Grafičar videćemo. U ovom momentu Veljko Nikolić ima najviše šansi da ostane na raspolaganju treneru Milojeviću“, zaključio je Terzić.

sportske.net