Zvezdin dan za pojačanja – Jedan sigurno stiže, gde je zapelo kod drugog, a još ako i Marin ”sredi” trećeg…

0

Pisali smo i juče na tu temu, posle angažovanja dvojice domaćih igrača, štopera Radovana Pankova i golmana Nikole vasiljevića, Crvena zvezda se ove sedmice okrenula dovođenju pojačanja iz inostranstva i već danas bi trebalo da promoviše dvojicu igrača.

U pitanju su španski vezista Hoze Kanjas iz PAOK-a, koji u Zvezdu stiže kao slobodan igrač i portugalski napadač Tomane, koji je do sada branio boje Tondele.

Kada je u pitanju Kanjas, nikakvih prepreka nema, dogovor je postignut i on bi danas trebalo da doputuje u Beograd, obavi medicinske preglede i potpiše ugovor, a odmah potom nastavi ka Austriji gde će se priključiti svojim novim klupskim drugovima.

Očekuje se da isto to danas uradi i Tomane, ali ”Žurnal” otkriva da ljude u Zvezdi ”nervira” spori rad administracije portugalske Tondele, pa se možda Tomaneov dolazak prolongira za sutra. Za njegov transfer srpski šampion će portugalskom klubu platiti 800.000 evra na ime obeštećenja.

To je ono što se očekuje danas ili sutra, a još da podsetimo i da je Zvezdin novi kapiten Marko Marin otkrio u razgovoru sa novinarima da će pokušati uskoro da ubedi i Baneta Ivanovića da se preseli na ”Marakanu”.

Zvezdin susret sa Zenitom 29. juna biće prava prilika za to.

Dakle, da sačekamo kraj ovog meseca, pa da vidimo kakav će biti ishod ovih Marinovih ”pregovora” sa Banetom.

Naravno, teško je očekivati da će bilo šta spektakularno da se dogodi, iz Zvezde su još ranije poručili da u ovom trenutku nije realno da Ivanović dođe među crveno-bele.

Ali, u nekom od narednih prelaznih rokova šanse bi mogle da budu mnogo veće.