Ivaniševic o Novaku

0

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević poručio je da mu je jako drago što se Novak Đoković nakon razdoblja krize i pada vratio na svetski vrh.

“Svi su ga već pokopali kad mu se dogodila ona povreda, pa i u Srbiji. Sve sam pratio, I u Srbiji su mi iskopali “grob”, ušli u razne teorije zavere, šta se događa s njim, povezivali ste ga s nekim čudnim stvarima. Pitali ste se jede li meso, kako se hrani, zašto je smršao” – rekao je Ivanišević.

“Ja sam uvek znao da će se vratiti, to je balkanska glava, jak je on, pre svega mentalno, jer da nije tako, ne bi osvojio toliko grand slemova.

Malo je u jednom razdoblju skrenuo s puta, što je možda i normalno, ali sada ponovo dominira tenisom. Gledajući dosadašnje mečeve Noleta na Roland Garrosu, to vam je kao da se utrkuju ferrari i jugo. Ide jugo, ali se raspadne, dok ferrari ide dalje i ne zaustavlja se! To je sada Novak u odnosu na druge. Igra s neverovatnom mirnoćom, vidi se da je spreman, u glavi je totalno čist i tačno zna što hoće. Tada je najjači i niko mu ne može prići” – rekao je Ivanišević.