Milioner i preljuba

Milioner  i preljuba

Milioner Masimo Segre (64) izazvao je u svojoj vili u Torinu pravi šok za goste i italijansku javnost. On je okupio elitu da proslavi predstojeće venčanje sa verenicom Kristinom Sejmandi (47). I dok su svi očekivali govor pun ljubavi, italijanski bankar je optužio svoju verenicu za prevaru.

Želim Kristini dati slobodu da voli. Konkretno, da voli drugu osobu; uglednog advokata, do kojeg joj je očito stalo više nego do mene. Draga Kristina, znam koliko si mentalno i fizički zaljubljena u njega. A znam i da si pre njega imala vezu s poznanikom industrijalcem‘, kazao je pred okupljenim gostima. Zaprepašćena Kristina osvrtala se po prostoriji u kojoj je bilo oko 150 gostiju tražeći podršku dok je njen verenik prikazivao fotografije svoje partnerke s drugim muškarcem.

Nemojte misliti da mi je drago što ispadam kao rogonja pred svima vama‘, rekao je rezignirani Masimo svojim prijateljima.

Kristina je tako dobra u govorenju istine da je nisam mogao ostaviti da mi sama ispriča razlog zašto večeras prekidam (naš) zajednički život. To je banalna priča o neveri, čak i predbračnoj. Tako sam razočaran. Srce mi je slomljeno‘, kazao je milioner.

Zatim joj je poželeo sreću i poručio da ode na Mikonos sa svojim ljubavnikom, jer je to putovanje već plaćeno.

Čim je govor završio, svetla su se ugasila i Masimo je napustio pozornicu.

Ialijanski mediji izvestili su da su gosti bili iznervirani jer su ‘iskorišćeni‘ za njegov šou.