Napad na goste kafića kod Knina dok su gledali utakmicu “Zvezde”

0

Više ljudi je povređeno u napadu na jedan kafić kod Knina, a među njima i jedno devetogodišnje dete kada je sinoć oko 22 sata i 30 minuta petnastak maskiranih napadača nasrnulo na goste koji su gledali utakmicu “Crene zvezde” i “Jang bojsa”. Pet osoba je prebačeno u bolnicu.

Sličan napad dogodio se i u mestu Đevrske kod Kistanja u kojem, srećom, niko nije povređen. Policija privela nekoliko osumnjičenih.

Hrvatski portali navode da je petnaestak maskiranih napadača nasrnulo na goste kafića, među kojima su bili žene i deca.

Oglasila se i Policijska uprava šibensko-kninska, koja je u saopštenju precizirala da se incident dogodio oko 22.30 u mestu Uzdolje.

“Nekoliko, za sada nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno su napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom pet osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik”, navodi se u saopštenju.

Posle toga, oko 22.50 u mestu Đevrske kod Kistanja nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste. Naneta je materijalna šteta, a niko nije povređen.

Policija, kako je saopšteno, preduzima sve mere kako bi napadači bili otkriveni.

“Nekoliko osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje”, napominje se u saopštenju policije Šibensko-kninske županije.