„Pakao i traume“ u Plejboj vili

„Pakao i traume“ u Plejboj vili

Bivša Plejbojeva zečica Holi Medison ispričala je detalje života u vili Hjua Hefnera i iskustvima sa nedavno preminulim osnivačem časopisa Plejbo. Holi Medison je svoj seksualni život iz tog perioda opisala dvema rečima – „pakao“ i „traumatičan“.

I njena bivša koleginica Heter Mekdonald su na svom podkastu „progovorile“ o životu u Plejbojevoj vili i intimnim iskustvima sa Hjuom Hefnerom.

Nije hteo ni da se pomakne. Ležao je kao neka klada na krevetu“, kaže 42-godišnja Medison. „Žene u vili su želele da završe seks sa njim što pre i nije im bilo do seksa“, tvrdi ona. Njih dve tvrde da ni grupni seks nije prolazio bolje i da je i to bilo sramotno iskustvo i da su žene bile veoma napete.

“Ne mogu vam objasniti koliko je ta cela rutina bila neugodna, pogotovo kad smo kasnije krenuli s grupnim seksom i tada je bilo puno sukoba s drugim devojkama”, nastavila je Medison.

Doslovno sedite tamo goli i seksate se pred grupom žena koje vas mrze i pričaju svašta o vama dok se seksate – i to možete čuti. Bilo je kao u paklu”, dodala je ona.

Prisetila se i svoje prve noći s Hefnerom. „Dok se kupao s drugim devojkama, do njega je došla jedna od devojaka i pitala ga: “Tatice… Želiš li da dobiješ novu curu?”

“Sledeće čega se sećam, bio je na meni. Osećala sam se odvratno i iskorišćeno“, prisetila se Medison. Dodala je i da se osećala kao da ‘nema druge opcije‘ nego da se preseli u vilu i bude mu devojka.

“Mislim da mi je celo to iskustvo života u vili bilo traumatično”, zaključila je ona.

Medison je bila u vezi sa Hefnerom od 2001. do 2008. godine, pre nego što je započela vezu s promoterom muzičkih festivala Paskvale Rotelom, sa kojim se venčala 2013. i dobili su dvoje dece. Razišli su se 2018.