Pavkov završio evropske kvalifikacije

0

Nada i dalje tinja, veruju na Marakani u bajkovit preokret, ali sve je izvesnije da trener Vladan Milojević neće moći da računa na Milana Pavkova u nastavku evropskih kvalifikacija.

Prvi signali su govorili da strelac jedinog gola protiv Kopenhagena neće biti spreman za revanš u Danskoj, i da ga čeka pauza od dve nedelje. Međutim, situacija je znatno ozbiljnija. Pojedini ljudi iz srpskog šampion tvrde da je povreda jako duboka, i da ljubimca navijača čeka duža pauza. Možda i do početna grupne faze Lige Evrope ili Lige šampiona.

Dakle, postoji ozbiljna mogućnost da je Pavkov završio evropske kvalifikacije, odnosno da neće biti u konkurenciji za potencijalne mečeve protiv Jang Bojsa ili Helsnikija.

Pavkov je u drugom minutu već osetio bol, stručni štab Crvene zvezde je sa klupe podigao Boaćija. Na sreću Pavkov je izdržao do kraja poluvremena i postigao vodeći pogodak. Međutim, verovatno je igrajući sa bolovima pogoršao stanje zadnje lože.

Za revanš protiv Kopenhagena Vladan Milojević od klasičnih napadača može da računa samo na Boaćija. Kao opcije se nameću Vukanović i Ben.