Srbija u finalu Evrosonga

0

Bez obzira na to što je „Evrosong“ počeo još u utorak, pravo uzbuđenje gledalaca i obožavalaca u Srbiji počelo je da raste tek juče, a kulminiralo je izvanrednim nastupom grupe Hurricane kojim je obezbeđeno učešće u finalu takmičenja. „Pesma Evrovizije“ bila je tema broj jedan na društvenim mrežama, od kojih se najviše izdvaja Tviter, gde su na zvaničnom nalogu takmičenja naše predstavnice dobile i najveći broj „lajkova“.

Nakon proglašenja finalista, grupi Hurricane stizale su čestitke sa svih strana, ali čini se da je najznačajnija poruka koju im je putem Tvitera poslao britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz serije Mućke. „Čestitke Srbiji na prolasku u veliko finale. Briljantno!“, stoji u Bojsijevoj objavi.

Mnoge domaće javne ličnosti su podržale Ivanu, Kseniju i Sanju putem svih društvenih mreža, ali i pozvale dijasporu da glasa za njih, pošto gledaoci u Srbiji ne mogu da glasaju za svoje predstavnike.


Noćas je objavljen i redosled nastupanja u velikom finalu. Važno je da zapamtite broj 8, pošto je to novi srećni broj grupe Hurricane pod kojim će nastupiti u završnici takmičenja.