Tuča Bjelogrlića i Antonijevića

0

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je jutros u Nišu pod sumnjom da s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu, piše beogradski „Blic“. Do napada je došlo u niškom hotelu „Ambasador“, jutros oko 4 sata.

Na video snimku se vidi kako se Bjelogrlić zaleteo i udarao u glavu Antonijevića. Reditelj Antonijević na licu ima vidljive povrede.

– Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok je počeo da me udara. Sedeo je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem – rekao je reditelj.

Niška policija potvrdila je RTS-u da je jutros u 4 u hotelu „Ambasador“ intervenisala zbog, kako su naveli, fizičkog sukoba između dve osobe. Sa akterima sukoba policija je obavila razgovor.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.