Uhapšen direktor železnice

0

Uhapšena je četvorka na čelu Železnica Srbije – direktor ovog preduzeća zbog mita od 10.000 evra, ali i član Nadzornog odbora i dvojuca advokata za davanje mita. Sumnja se da je to samo jedna od tranši koje su delili između sebe, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović.
Ministar MUP Srbije Nebojša Stefanović obraća se javnosti iz Palate Srbija na aktuelne teme, pre svega borbe protiv kriminala i korupcije.
Ministar je sredinom nedelje saopštio da je u protekloj godini izvedeno nešto manje od 82.000 krivičnih dela što predstavlja najmanji broj krivičnih dela na godišnjem nivou u poslednjih 25 godina. On je to saopštio nakon sednice kolegijuma koju je održao sa rukovodiocima svih organizacionih jedinica MUP, navodi Kurir.
Kako je tada rečeno, u Srbiji je prošle godine izvršeno 81.846 krivičnih dela, što je smanjenje u odnosu na 2018. godinu kada je evidentirano 86.043 dela. Na kolegijumu su razmatrani i planovi za ovu godinu, počev od otvaranja novih policijskih i vatrogasnih stanica.

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Unesite ime