Vedrana Rudan opet u elementu

Vedrana Rudan opet u elementu

Književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji voditeljke Jovane Joksimović, supruge poznatog pevača Željka Joksimovića, gde je predstavljala svoju novu knjigu ‘Doživotna robija’.

U jednom su se trenutku Vedrana i Jovana malo provocirale, no sve je završilo u šaljivom tonu.

“Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvek volim pročitati šta mi je napisala, uvek je to nešto…”, rekla je Joksimović, na što joj Rudan nije ostala dužna.

“Još kad biste i knjigu pročitali… Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati”, odgovorila je Rudan.

“Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!”, rekla je Vedrana u šali, aludirajući na Jovaninu nedavnu emisiju kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, a sukobili su se oko Aleksandra Vučića.

Vedrana Rudan dodala je da je sebi obećala ‘da će biti fina i da neće reći ništa provokativno.’ “Hvala vam na toj samokontroli”, odgovorila joj je Jovana Joksimović.

Rudan je tada krenula da piše posvetu, ali opet su pale šale na račun voditeljice. “Napisaću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?”, našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena.

“Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj”, govorila je Rudan tokom potpisivanja knjige.