Vučić ubedio taksiste da prekunu protest

0

Posle razgovora sa predsednikom Srbije beogradski taksiste odlučili da prekinu protes u kojem danima blokiraju centar glavnog grada Srbije. Prvo da se izvinim građanima na svim problemima koji su izazvani našim protestom”, Aleksandar Bjelić, predstavnik taksista. “Na molbu predsednika države održali smo sastanak sa njim i na molbu da prestanu protesti, konstatovali smo gde su sve problemi i ono što je dogovoreno jeste da će država primenjivati sve zakonske propise kada je u pitanju revoz putnika”, rekao je on. “Protesti će prestati onog trenutka kada se budemo obratili našim kolegama, sada kada završimo sa vama”, kaže Bjelić.
Bjelić kaže da “naravno da predsednik neće biti u svakodnevnom kontaktu” sa njima, već će biti u kontaktu sa resonim ministrima, ali da imaju poverenja u predsednika.
“Imamo poverenja u predsednika, uverio nas je da imamo poverenja u institucije, nadamo se da neće izneveriti poverenje koje smo mu ukazali“, kaže on.
Na pitanje zašto se nisu odmah obratili predsedniku, kaže: “Da smo bili tako vidoviti, mi ne bismo imali ovaj problem, ali nismo ni smatrali da predsednik treba da rešava ono što treba resorno ministatstvo”.
Kada je upitan kako komentarišete mali broj taksista koji su izašli na proteste i da li su naslućivali ishod razgovora, on kaže da ne znaj “koliki je broj došao, da li su naslućivali ili ne”, ali da su “imali molbu od predesdnika da proteste smanje“.

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Unesite ime