Bar: Blokirao banku jer je „opljačkala“ radnike

Bar: Blokirao banku jer je „opljačkala“ radnike

Edin Begzić iz Bara preti da će aktivirati eksploziv ispred poslovnice NLB banke u tom gradu, zbog čega je barska policija evakuisala deo Ulice Maršala Tita u strogom centru grada.

Begzić je u jutarnjim satima oblepio poslovnicu NLB banke natpisom „Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke“, I saopštio da će naoružan držati banku pod kontrolom sve dok se na vrati novac radnicima.

Policija se još nije oglašavala ovim povodom, a prema prvim i nepotvrđenim informacijama, u filijali banke nema zaposlenih.

U video zapisu koji je prethodno objavio na Youtubu, Begzić je saopštio da navodno kod sebe poseduje pancir, masku za suzavac molotovljeve koktele, pištolj sa mecima i dve imrpovizovane eksplozivne naprave na daljinsku komandu.

Ukoliko je ovaj video ugledao svetlost dana to znači da sam ja uspEo da preuzmem filijalu lopovske NLB banke u Baru. Lopovske kažem zato što je ova banka uz pomoć države i njenih institucija ukrala pare od poštenog i jadnog naroda i radnika firme Primorka iz Bara davne 2010. godine“, naveo je Begzić na početku video zapisa u kome se predstavio kao sin jednog od bivših radnika Primorke.