Jokić : Radim ono za šta sam plaćen

0

 

Srpski centar Nikola Jokić izneo je utiske posle pobede nad San Antonio Sparsima. To je bila osma uzastopna pobeda Denvera, koji je ostvario treći vezani trijumf bez Džamala Mareja i sedmi od kako je stigao Eron Gordon.

Jokić je bio sjajan, pošto je upisao 13. tripl-dabl u sezoni – 26 poena, 13 skokova i 14 asistencija.

Igramo u našem stilu. Ne razmišljamo toliko unapred, ne razmišljamo o utakmicama koje slede, već samo o jednoj utakmici – sledećoj. I o svakoj sledećoj razmišljamo kao o utakmici sezone. Fokusirani smo i tako razmišljamo trenutno“, kaže Jokić.

Izgubljene lopte ponovo su bile problem.

“Imali smo nekoliko puta serije izgubljenih lopti tokom utakmice. Ja sam imao najviše i nikada ne želimo to. Imao sam nekoliko izgubljenih u kontri i brzim napadima”.

Pred kraj utakmice Jokića su udvojili. Tražio je loptu od Monte Morisa, koji mu je na kraju nije dodao, već je otišao na ulaz i pogodio.

“Nije samo Monte odigrao dobro, ali je bio odličan. Na prošloj utakmici je čak zakucao. Na ovoj je dobar bio i Vil Barton, koji je često išao na ulaz. Monte ih je sada prevario kada je hteo da doda meni, pa fintirao i ušao unutra. Bio je veoma važan večeras, postigao je 21 poen i nije promašio za tri”.

“Vol Strit Žurnal” pohvalio je Jokića i Denver Nagetse u novom članku.

Šta da im kažem, ja sam radim posao za koji sam plaćen. Pokušavam da radim to na najbolji mogući način. Ljudi primećuju da nešto dobro radim i to je to“, jasan je Jokić.