Spisak crveno-belih za Finsku

0

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 sati po srpskom vremenu igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv finskog Helsinkija.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio se da na put povede 21 fudbalera.

Na spisku putnika za Helsinki su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Кanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, El Fardu Ben, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Podsetimo, u prvoj utakmici na Marakani Crvena zvezda trijumfovala je 2:0 tako da srpski šampion ima izgledne šanse da se plasira u treće kolo kvalifikacija gde bi trebalo da se sastane sa danskim Kopenhagenom.

Može se reći da je Vladan Milojević odabrao očekivan sastav za put u Finsku, mada, kao što smo pisali, postoji manja šansa da na samoj utakmici odmori Marka Marina koji ima manji problem sa povredom, sve kako bi ga sačuvao za narednu rundu, a da umesto njega starter bude Milan Jevtović.

Zvezda je u prvom kolu kvalifikacija bila bolja u dvomeču od litvanske Suduve, a i u drugom kolu radi odličan posao jer je Helsinki sa prve utakmice ispratila sa dva gola u mreži i sada ima relativno lagan posao u revanšu. Naravno, ne sme da dođe kod opuštanja kod crveno-belih, a trener Milojević će se svakako potruditi da održi sve pod kontrolom.

Zvezda ide u Helsinki da odradi posao, pa onda ide “ono pravo”. Kopenhagen je na vidiku…