Stiže osveženje

0

Promenljivo oblačno, ujutro i pre podne ponegde na severu, a posle podne i uveče i u ostalim predelima s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za vremenske nepogode. Iz srednje Evrope stiže malo svežiji vazduh i najpre na severu spušta temperaturu za pet do osam stepeni. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, posle podne i uveče u skretanju na istočni i južni.


Jutarnja od 18, najviša do 36.


U Beogradu promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne i uveče sa kratkotrajnom kišom i pljuskom sa grmljavinom.


Jutarnja temperatura 22, najviša dnevna 32 stepena.


U petak promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju i veće količine padavina i pojava grada. Vetar slab, promenljivog prava, u zoni pljuskova kratkotrajno umeren i jak. Najniža temperatura od 18 do 21, a najviša od 27 do 31 stepen.


Prvog dana vikenda promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, u zoni pljuskova i jak. Najniža temperatura od 18 do 20, a najviša od 27 do 31 stepen.


U nedelju promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, promenljiv, u zoni pljuskova kratkotrajno umeren i i jak. Najniža temperatura od 17 do 20, a najviša od 26 do 31 stepen.