Krivokapić: Ne hajemo za napade

0

Vladu ne treba da brani niko ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dele narod u Crnoj Gori, saopštio je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je kako je saopšteno iz Vlade, reagovao na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) u kojem se osuđuje “prizemna kampanja koja se vodi preko srbijanskih tabloida protiv Krivokapića i predsednika Skupštine Alekse Bečića”.

“Da ne prepoznajemo igru koju DPS igra po ritmu koji diriguje dvojac “šef” – “britva” možda bismo i mogli da poverujemo u iskrenost saopštenja te partije koja navodno brani premijera i predsednika Skupštine od napada srpskih tabloida. Vladu, na čijem sam čelu, ne treba da brani niko, ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dele narod u Crnoj Gori. Nas brane naši rezultati, naša posvećenost misiji da Crna Gora postane razvijena, prosperitetna i poštena kuća za svakog njenog građanina. Na kraju, nas brane građani koji nepogrešivo dobro tumače iskrenost svake izgovorene reči. Zato ne hajemo za napade koji orkestrirano stižu jedan za drugim, niti za navodne odbrane, već istrajno, kompetentno i beskompromisno gradimo evropski put našoj Crnoj Gori”, naveo je Krivokapić.