Protiv Bahreina bez Mitrovića, Lukića i Kostića

Protiv Bahreina bez Mitrovića, Lukića i Kostića

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić su na konferenciji za štampu u Bahreinu govorili o stanju u ekipi pred meč sa reprezentacijom te zemlje .”Bahrein je reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi”, izjavio je Piksi.


Selektor Stojković neće računati na rovite Filipa Kostića, Sašu Lukića i Aleksandra Mitrovića, dok Dušan Vlahović trenira punim intenzitetom i biće na raspolaganju.


“Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu”, rekao je Stojković na konferenciji za medije.


Kapiten Srbije Dušan Tadić istakao je da se ništa nije promenilo i da je atmosfera u timu fantastična.


“Od prvog dana kada je mister Stojković preuzeo tim oseća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku prethodnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu”, poručio je Tadić.


Meč Srbije i Bahreina igra se u petak od 16.30.